CrossFit Franeker en de Agrarische Dagen organiseren dit jaar voor de eerste keer de Waadhoeke Victory Games. Op woensdag 18 september a.s. van 19.00 uur – 21.00 uur gaan verschillende teams met elkaar de strijd aan op het Sjukelân. Door deelname van één of meerdere bedrijfsteams laat je zien dat fitheid en vitaliteit belangrijk zijn bij jouw bedrijf.

CrossFit tijdens de Agrarische Dagen

Op het heilige gras van het Sjukelân gaan de teams fysieke uitdagingen aan, die allemaal een link hebben met de CrossFit sport. CrossFit is een sport die je kracht, conditie en lenigheid traint. Alle bewegingen die worden gedaan tijdens CrossFit zijn gebaseerd op de basisbewegingen van het menselijk lichaam. Denk hierbij aan: tillen, duwen, springen, gooien, klimmen en rennen. Tijdens de Waadhoeke Victory Games komen deze bewegingen dan ook volop terug in de fysieke uitdagingen. Tijdens de Games worden grenzen opgezocht en verlegd!

Aanbieding voor bedrijfsteams

De trainers van CrossFit Franeker bereiden jouw bedrijfsteam(s) graag goed voor op de Waadhoeke Victory Games. Daarom is er speciaal voor bedrijfsteams het volgende aanbod:

 • 4 CrossFit trainingen bij CrossFit Franeker
 • Startbewijs voor de Waadhoeke Victory Games
 • Team t-shirt met bedrijfsnaam en -logo

De kosten voor deelname van een bedrijfsteam zijn 100 euro.

Laat jij je medewerkers ambassadeur zijn voor jouw bedrijf? Laat zien dat je fitte en vitale medewerkers belangrijk vindt en meld je bedrijfsteam aan via het formulier.

Schrijf je bedrijfsteam in

* Vul deze velden alsjeblieft in.

  Jullie bedrijfsnaam*

  Naam contactpersoon*

  Telefoonnummer contactpersoon*

  E-mailadres contactpersoon*

  We gebruiken de gegevens alleen voor het maken van een afspraak en mogelijk opvolgend contact.